Voicemail inspreken

  voicemail inspreken

  Een voicemail inspreken kan heel makkelijk zijn. ” Hoi, met Eline, ik ben er effe niet, spreek wat in en ik bel je terug”. Snel gedaan, toch? Maar als je je voicemail dan terug luistert komt er een moment van reflectie. Je vraagt je af hoe deze voicemail wordt gehoord of geïnterpreteerd door de beller. Wat als je baas belt? Het is niet echt netjes om ‘effe’ te zeggen, en trouwens, je wilt hem ook niet terug bellen. Even wat anders proberen: “Hallo, met Eline. Ik ben er momenteel niet, maar je kan wat inspreken na de piep.”

  Beter.

  wensen en eisen

  Maar stel je nu voor: je hebt een groot bedrijf, 100 medewerkers of meer, met ieder een telefoon van de zaak. Dan wil je niet dat ze op hun voicemail alleen hun voornaam zeggen. Ook is het prettig als ze erbij vermelden voor welk bedrijf ze werken. Je wilt misschien dat als er een klant belt, deze met ‘u’ wordt aangesproken. Of dat de voicemail niet begint met ‘Hallo’, maar liever ‘Goedendag’.

  Wensen en eisen die je als werkgever moet communiceren, en wat dan ook nog correct uitgevoerd moet worden. Gedoe.

  Oplossing voor voicemail

  Stuur een mailtje naar info@voicemailinspreken.nl. Vermeld daarin de basistekst die je wilt gebruiken  voor al je werknemers. Bijvoorbeeld:

  “Goedendag, dit is de voicemail van <naam>, <bedrijfsnaam>. Wanneer u na de pieptoon een bericht inspreekt wordt u op de eerstvolgende werkdag teruggebeld. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen. Dit kan naar: <naam>@<besdrijfsnaam>.nl. Dank u wel.”

  Stuur er vervolgens ook een lijst met namen bij van de medewerkers. Voicemailinspreken.nl levert binnen 5 dagen uw 100 voicemails, en u kunt ze meteen implementeren. Wedden dat alle medewerkers er blij mee zijn?

  De meeste mensen vinden het ego strelend om hun eigen naam in een professionele productie te horen. Of dat nou een reclame spot, een filmpje of een voicemail is. (-:

  //]]>