Persoonlijke voicemail

Persoonlijke voicemail

Een goede indruk achterlaten

Een persoonlijke voicemail maakt indruk op iedereen die het hoort. Alleen.. wat voor een indruk?
Een professioneel ingesproken welkomstboodschap staat chique. Of juist wel stoer, het ligt er net aan hoe je het inspreekt. Of wie het inspreekt!

Tekstvoorstel of eigen tekst

Bij voicemailinspreken.nl kan je zelf kiezen wat je wilt. Je krijgt een tekstvoorstel voor je voicemail, maar je mag ook een eigen geschreven tekst invullen. Je kan je laten inspireren door de tekstvoorstellen, of kies je voor een hele vreemde tekst? Dat kan, Bij voicemailinspreken.nl weten we daar ook wel raad mee!

Goede voicemailtekst

Denk er wel aan wat voor een indruk je maakt op de ontvangen van de ingesproken voicemail boodschap. Als je besluit een eigen tekst te maken, is dit tip nummer 1: Schrijf geen ‘ik’. JIJ spreekt de voicemail immers niet zelf in!

Dit klinkt misschien erg voor de hand liggend, maar bij voicemailinspreken.nl komen er geregeld teksten binnen waar de hoofdpersoon dit persoonlijk voornaamwoord gebruikt. Heel raar, zeker als de eigenaar van de voicemail / telefoon een man is. Of is dit juist grappig?

Voicemail begroeting

Het is ook leuk als je begint meteen begroeting. “Hallo”, of “Goedendag”.
Ah! De tweede tip op deze pagina: Geen tijdsbepalingen in je voicemail! ‘Goedemiddag’ kan je beter niet gebruiken. Wat als iemand om 7 uur ‘s morgens belt? Dan loopt ie behoorlijk achter. (-;

Energie

Denk ook aan de energie die je wilt dat je voicemail uitstraalt. Super vlot hip trendy, of juist een beetje (te) zakelijk. Wat is je doelgroep? Zijn het je vrienden die je bellen of kunnen dit ook ander soort contacten zijn. Misschien wil je wel een erotische voicemail. Dan ben je bij voicemailinsprken.nl niet aan het juiste adres. Wij verwijzen je graag door naar erotischevoicemails.com

Actie bij bellen voicemail

Wat wil je dat de beller doet na het horen van jouw voicemail? Een bericht achter laten, of juist emailen. Als ze een bericht achter laten, welke gegevens zijn dan belangrijk voor jou? Naam, telefoonnummer, misschien ook juist wel adres of tijdstip van bellen. Denk daarover na. (inmiddels tip 3)

Uitnodigend

Als je wilt dat de beller actie onderneemt, aldus wat inspreekt, of je later terugbelt, wees dan vriendelijk en uitnodigend. Dat zit voor een groot deel in de tekst die je gebruikt. Bij voicemailinspreken.nl zijn alle teksten gescreend op deze voorwaarden, dus kies je een tekst zit dat wel goed. Schrijf je zelf je tekst, hou dit dan in gedachten. ‘nodig ik de beller nu uit tot actie’, spreek ik diegene op de juiste manier aan. Inspreken heeft veel te maken met aanspreken. Dus wat de zone of voice betreft zit je bij voicemailinspreken.nl goed.

 

 

//]]>